Over Bastronomie

Over Bastronomie

Bastronomie ligt aan het Voortje in Mierlo. Doordat het midden in de natuur, ligt is het een bijzondere plek. Met de nieuwe serre en eetkamer is er nog meer verbinding met de natuur buiten.

In de zomermaanden en als het weer het toelaat is het mogelijk om buiten te dineren of borrelen. 

Keuken en restaurant

De keuken biedt plaats aan maximaal 14 cursisten. In de tuinkamer en serre is plaats voor 2 x 7 personen. Buiten hebben we een grote tafel voor 14 tot 16 personen.

Over ons

Koken is de passie van Mathieu, dat zult u ervaren als u te gast bent bij Bastronomie. Niet alleen kan de S.V.H. Meesterkok goed koken, hij weet erg veel over de producten waarmee  gekookt wordt. De kruidentuin wordt nog ieder jaar uitgebreid en als cursist neemt hij u mee in zijn verhalen en deelt Mathieu graag zijn kennis.

In de zomer van 2020 is Mathieu 65 geworden en  staat hij 50 jaar in de keuken. Begonnen als keukenhulp en doorgegroeid als S.V.H. Meesterkok. Hij heeft een rijke loopbaan in veel verschillende soorten bedrijven in binnen en buitenland, is eigenaar van een party centrum geweest om uiteindelijk weer bij zijn passie uit te komen. Koken op kleine schaal en zijn ruime vakkennis delen met anderen. 

Mathieu is gespecialiseerd dieetkok