Kookstudio Mierlo

NATUURLIJK genieten!

Reacties   

#13 Arno Janssen 30-05-2018 12:44
Bas heeft op bijzondere wijze op mijn "52,5 en een beetje" verjaardag mijn gasten verwend met een culinair feest. Op locatie bij mij thuis met beperkte middelen een top avond verzorgd! Aanrader voor iedereen
#12 Ghislaine Janssen 26-01-2018 17:36
Heel blij verrast vierden we de 65ste verjaardag van mijn zwager op deze idyllische plek.
Het liep gesmeerd in een gemoedelijke sfeer, met of zonder kookervaring iedereen was op zijn gemak.
Het tieren van chefkok Bas was hilarisch en de keuken waar een explosie had plaatsgevonden was zonder dat wij er iets van merkten netjes opgeruimd toen we het pand verlieten.
Ik zal midden nederland warm maken voor deze kookstudio.
Ghislaine
#11 Dave Corben 22-01-2018 15:53
Je waant je in de keuken van een 3 sterren restaurant: Een gezellige hectiek waarvan chef Bas met ferme hand en veel humor alles tot een goede einde weet te brengen en onderweg veel "tips and tricks" met ons deelt. Met z'n allen na afloop nog heerlijk gegeten. Het was een zeer geslaagde avond!
#10 dRvW Advocaten 09-01-2018 22:34
Net voor Kerst met onze medewerkers avondvullend Oosters gekookt o.l.v "hete kok" Bas en vervolgens gedineerd en nagetafeld aan zijn keukentafel. Zoals dat hoort: de keuken als centraal punt van brabants samenzijn, bourgondisch zonder fratsen. Bovendien een aantal nuttige culiniaire tips aangereikt gekregen.

Voor wie niet koken kan of wil: je kunt er altijd de dis aankleden terwijl de anderen aan de kookslag gaan.
En wie ten onrechte denkt dat hij koken kan: Bas neemt het je op voor de anderen vrijwel onzichtbare wijze uit handen.

De warme aanbeveling waard !

Bert de Rooij
De Rooij Van Wijk Advocaten
#9 Van Gelder 30-12-2017 19:20
Wegens de gezondheid van mijn moeder konden we dit jaar met Kerst niet uitgebreid zelf in de keuken staan. We kwamen Bas op het spoor en vroegen hem om op 2e Kerstdag in het huis van mijn ouders te koken voor een gezelschap van 6 personen. Gelukkig ging hij akkoord! Bij het samenstellen van het menu was geen uitzondering hem te veel. Drie vegetariƫrs en drie vleeseters waarvan 1 zwanger. Bas wist er een prachtig menu van te maken! Eenmaal bij mijn ouders gearriveerd, wist hij direct zijn weg in de keuken en ging hij op ontspannen wijze aan de slag. Wat gang na gang de keuken uitrolde was verbazingwekkend. Zowel smaak, creativiteit als ook presentatie waren van top niveau. Een verrassing van amuse tot en met Grand dessert. Tot slot gezellig gezamenlijk afgesloten met een kop koffie. Ik zou Bas direct aanraden aan een ieder die een fantastische en prettige Thuiskok zoekt! Bas, bedankt!!
#8 Paul `Horrornight` 29-10-2017 22:54
Exclusief gegeten met ons gezelschap van 8 personen, ter afsluiting van 19 jaar lang horror-tochten organiseren.
Niet alleen hebben we fantastisch lekker gegeten, ook de kwaliteit was meer dan goed
Je bent een fijne, gezellige en passievolle gastheer.
was een top avond
Bedankt!!
zeer zeker voor herhaling vatbaar
#7 Rob Harmsen 01-10-2017 20:20
Kookstudio is kookkunst: het is met passie overgoten! Bedankt Bas.
#6 Gonny Konings 29-09-2017 19:55
Gisteren een heel geslaagd uitje met onze sector gehad bij jullie. .gestart met een overheerlijke lunch. .een inspirerende workshop van Anneke..en toen olv Bas een fantastisch diner gemaakt ! Bedankt Bas en Anneke..wat zijn jullie mensen met passie voor jullie vak. ..en wat weten jullie dat goed over te brengen! Chapeau!
#5 Edwin Hilhorst 26-06-2017 12:30
Met een klein gezelschap van vrij gezellige vrienden hebben wij op vrijdag 23 juni 2017 een kookclinic gevolgd van Meesterkok Bas.

Van ontvangst tot afsluiting een uitstekende ervaring op deze prachtige locatie ! Voordat er werd aangevangen met het heerlijke 4 gangenmenu kregen wij een inspirerende rondleiding in kruiden- en groentetuin. Onder het genot van een drankje bereidden wij na uitleg zelf een 4 gangenmenu, waarbij je op voorhand zou zeggen: "dat gaat ons niet lukken"

Namens de vriendenclub enorm bedankt voor de fijne avond. Het was top en zijn geld dubbel en dwars waard !
#4 Gerard van Doornik 04-02-2017 21:28
Wij werden door onze beide dochters verrast met een diner met kookles. Zeer geslaagd met een zeer hartelijke ontvangst en een heerlijke maaltijd. We hadden de steun van Matthieu hard nodig en we genoten van de ambiance.

Gerard en Jeanne

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

 

    Bel mij

 

    Mail mij

 

 

     footerfacebookicon         footertwittericon        Google pluslogoklein