Kookstudio Mierlo

NATUURLIJK genieten!

Reacties   

#18 Fred Marcelissen 18-06-2019 08:06
Donderdag 13 juni jl. met ons team Veldoven (bedrijfsuitje) een geweldige avond gehad met super kok Mathieu (Bas). Hij weet met enorm veel humor de kookkunst over te brengen. Resultaat een geweldig 4 gangen diner met bijbehorende wijnen en ingrediënten uit eigen tuin. Een schitterende kookstudio in een natuurlijke omgeving. Een aanrader voor een bedrijfsuitje of voor iemand die iets te vieren heeft. Fred Marcelissen
#17 Fred Marcelissen 18-06-2019 08:01
Donderdag 13 juni jl. samen met ons team (Veldhoven) een geweldige avond/ bedrijfsuitje gehad. Iedereen was super enthousiast. De gastheer Mathieu (Bas) is een geweldige kok die met veel humor de kookkunst kan overbrengen. Er worden ingrediënten uit eigen tuin gebruikt. De kookstudio ligt in een schitterende natuurlijke omgeving. Een aanrader voor een bijzondere invulling voor o.a. een bedrijfsuitje of voor iemand die iets te vieren heeft. Fred Marcelissen
#16 Esther Pruijsen 04-02-2019 13:24
Wat een geweldig adres voor een kookworkshop. Een chef met passie en mooie verhalen, bijzondere ingrediënten, verrassende recepten en na gedane arbeid lekker tafelen en natafelen in een sfeervolle ambiance. Dank! en ik kom zeker nog eens terug.
#15 John 03-02-2019 08:50
Topavond Bas en veel geleerd.
#14 Yvonne 22-11-2018 13:05
Een TOP avond gehad. Goede uitleg van het programma. Veel geleerd over het bereiden van de gerechten. Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Bedankt Bas!!
#13 Arno Janssen 30-05-2018 12:44
Bas heeft op bijzondere wijze op mijn "52,5 en een beetje" verjaardag mijn gasten verwend met een culinair feest. Op locatie bij mij thuis met beperkte middelen een top avond verzorgd! Aanrader voor iedereen
#12 Ghislaine Janssen 26-01-2018 17:36
Heel blij verrast vierden we de 65ste verjaardag van mijn zwager op deze idyllische plek.
Het liep gesmeerd in een gemoedelijke sfeer, met of zonder kookervaring iedereen was op zijn gemak.
Het tieren van chefkok Bas was hilarisch en de keuken waar een explosie had plaatsgevonden was zonder dat wij er iets van merkten netjes opgeruimd toen we het pand verlieten.
Ik zal midden nederland warm maken voor deze kookstudio.
Ghislaine
#11 Dave Corben 22-01-2018 15:53
Je waant je in de keuken van een 3 sterren restaurant: Een gezellige hectiek waarvan chef Bas met ferme hand en veel humor alles tot een goede einde weet te brengen en onderweg veel "tips and tricks" met ons deelt. Met z'n allen na afloop nog heerlijk gegeten. Het was een zeer geslaagde avond!
#10 dRvW Advocaten 09-01-2018 22:34
Net voor Kerst met onze medewerkers avondvullend Oosters gekookt o.l.v "hete kok" Bas en vervolgens gedineerd en nagetafeld aan zijn keukentafel. Zoals dat hoort: de keuken als centraal punt van brabants samenzijn, bourgondisch zonder fratsen. Bovendien een aantal nuttige culiniaire tips aangereikt gekregen.

Voor wie niet koken kan of wil: je kunt er altijd de dis aankleden terwijl de anderen aan de kookslag gaan.
En wie ten onrechte denkt dat hij koken kan: Bas neemt het je op voor de anderen vrijwel onzichtbare wijze uit handen.

De warme aanbeveling waard !

Bert de Rooij
De Rooij Van Wijk Advocaten
#9 Van Gelder 30-12-2017 19:20
Wegens de gezondheid van mijn moeder konden we dit jaar met Kerst niet uitgebreid zelf in de keuken staan. We kwamen Bas op het spoor en vroegen hem om op 2e Kerstdag in het huis van mijn ouders te koken voor een gezelschap van 6 personen. Gelukkig ging hij akkoord! Bij het samenstellen van het menu was geen uitzondering hem te veel. Drie vegetariërs en drie vleeseters waarvan 1 zwanger. Bas wist er een prachtig menu van te maken! Eenmaal bij mijn ouders gearriveerd, wist hij direct zijn weg in de keuken en ging hij op ontspannen wijze aan de slag. Wat gang na gang de keuken uitrolde was verbazingwekkend. Zowel smaak, creativiteit als ook presentatie waren van top niveau. Een verrassing van amuse tot en met Grand dessert. Tot slot gezellig gezamenlijk afgesloten met een kop koffie. Ik zou Bas direct aanraden aan een ieder die een fantastische en prettige Thuiskok zoekt! Bas, bedankt!!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

 

    Bel mij

 

    Mail mij

 

 

     footerfacebookicon         footertwittericon        google my business logo.df2bfd